Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu makaslamaklar tehlikeli durumların tarik göstericisidir.

Projeye en müsait Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı rast çabucak açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son aşama çeşitli bir skalaya sahiptir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bapnın güzel duyu konstrüksiyonsı ve arzu edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı direkt olarak etkilemektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanlış montaj veya bakım, kapının yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın kapılarının profesyoneller aracılığıyla monte edilmesi ve kararlı olarak kontrolör edilmesi önemlidir.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak aşağıda iz düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini Yangın kapısı istanbul önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı yoğunya kapanmasını sağlamlamaktır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda binadan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beniâdem yaşamını mahiyet meydan, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde iletmek olduğu bâtınin, mümkün olan en kısaca sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya dürüst açılmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını salgılamak binaların yangından korunması midein elzemdir.

Report this wiki page